Ingen penger er trukket fra min konto?

Endret Tue, 23 Jan 2024 ved 12:51 PM

• Vi gjennomfører belastningen den 26. hver måned (ingen helligdager eller helger).
  • Det er 3 trekkforsøk de påfølgende dagene (ved kortbetaling utføres ett trekkforsøk).
  • Ved manglende betaling sendes purrefaktura fra Credicare.
  • Dersom purrefakturaen ikke betales, sendes saken videre til inkasso, som også håndteres av CrediCare.

Husk følgende ting for å unngå ekstra gebyrer:

• Korrekt og aktiv AvtaleGiro/kortinformasjon.
  • Umiddelbar betaling dersom du har mottatt purrefaktura.
  • Riktig postadresse og e-postadresse.
  • Dersom du har betalt forskudd direkte på treningssenteret ditt, sjekk alltid hvilken dato betalingen gjelder for på kvitteringen.