Det har inte dragits pengar från mitt autogiro/kort-konto?

Ändrad den Mon, 22 Jan 2024 vid 01:30 PM

• Vi genomför dragningen den 28:e varje månad (ej röda dagar eller helg).
  • Det görs 3 dragningsförsök i efterföljande dagar (vid kortbetalning genomförs ett dragningsförsök)
  • Vid utebliven betalning skickas en påminnelsefaktura ut från Intrum
  • Om inte påminnelsefakturan betalas in skickas ärendet vidare till inkasso som också hanteras av Intrum

Tänk på följande saker för att undvika extra avgifter:

• Korrekt och aktivt autogiro/kortuppgifter
  • Omgående betalning om du fått hem en påminnelsefaktura
  • Korrekt post- och mejladress
  • Har du gjort en förskottsbetalning direkt på ditt gym, kontrollera alltid vilket datum som betalningen avser på kvittot.