Skräddarsy ditt medlemskap hos oss på Actic

Ändrad den Mon, 22 Jan 2024 vid 01:22 PM

-Det bästa gym-medlemskapet är det som används och du ska heller inte behöva betala för mer än det du använder i vårt erbjudande! Hos Actic kan du själv skräddarsy ditt medlemskap och betalar bara för det du vill ha tillgång till.

Vårt medlemskap ger dig möjligt att välja:

• 1 gym eller flera (lokalt, regionalt eller MAX-kort)
  • Enbart träna dagtid eller alla öppettider
  • Enbart gym eller även gruppträning
  • Bindningsfritt eller bindning (kan justeras när du har ett bindningsfritt medlemskap och vill ändra till ett bundet medlemskap)
  • Justera ditt medlemskap när du vill – det gör du enkelt i vår Actic app, på Mina Sidor, kontaktar medlemsservice eller pratar med personalen på ditt närmsta gym.
  • 14 dagars ångerrätt oavsett vart du köpt ditt medlemskap

Q: På vilka tider gäller dagkortet?

A: Inpassering kan ske från när gymmet öppnar till kl 15.00 måndag till fredag. Dagkortet gäller ej på helger.

Q: Om jag uppgraderar mitt medlemskap via appen, när träder förändringen i kraft?

A: Uppgraderingar sker direkt. Detta ger dig ökad tillgång och ökad debitering från att uppgraderingen genomförs.

Q: Om jag nedgraderar mitt medlemskap när träder förändringen i kraft?

A: Nedgraderingar slår in vid månadsstart nästkommande månad.

Q: Kan jag ändra från ett medlemskap med 12 månaders bindningstid till ett obundet medlemskap?

A: Nej, avtalets bindningstid kan du inte ändra på om du har köpt ett bundet medlemskap, avtalet är då gällande för hela bindningstiden.

Q: Hur upp- /nedgraderar jag mitt medlemskap?

A: Du administrerar det lättast själv på Mina sidor eller i Actic Appen. Eller så pratar du med personalen på ditt gym.