Kan jag flytta mitt medlemskap till ett annat Actic-gym?

Ändrad den Tue, 07 May 2024 vid 10:28 AM

Det går utmärkt att flytta ditt medlemskap till någon av våra andra anläggningar.

Här är några saker som är bra att tänka på:

• Priset kan komma att ändras beroende på anläggning och medlemskap. Här finner du våra aktuella priser Hitta gym
  • Har du tecknat ditt medlemskap med rabatterat pris på grund av en kampanj kommer den rabatten inte att flyttas med till den nya anläggningen
  • En överflytt kan inte begäras med framtida datum utan går igenom direkt
  • Du behöver inte byta ut ditt kort
  • Din bindningstid påverkas inte av en överflytt

Har du ytterligare funderingar gällande överflytt eller vill begära en, är du välkommen att prata med ditt Actic gym eller kontakta oss på kundsupport så hjälper vi er.