Hur får jag mitt medlemskort?

Ändrad den Mon, 22 Jan 2024 vid 02:16 PM

Hur får jag mitt medlemskort?

För att få ditt medlemskort behöver du besöka gymmet för första gången. Där kommer du att få ditt medlemskort och information om gymmet och dess regler. Om du inte har möjlighet att hämta ut ditt medlemskort på din hemmaanläggning går det bra att hämta ut det på andra Actic-gym som du inte är skriven på.

Om du har tecknat ett medlemskap på en obemannad anläggning kan du kontakta kundsupport för att få ditt medlemskort utskickat via post. Detta alternativ kan vara särskilt användbart om du inte har möjlighet att besöka gymmet personligen.

Vi vill också uppmärksamma dig på att det går att komma in på gymmet via vår app. Genom att ladda ner appen och logga in med dina uppgifter kan du enkelt komma in på gymmet utan att behöva använda ditt fysiska medlemskort.