Jag har förlorat mitt medlemskort - Hur får jag ett nytt?

Ändrad den Mon, 22 Jan 2024 vid 01:57 PM

Om du har förlorat ditt medlemskort behöver du inte oroa dig. Det är enkelt att ordna ett nytt kort genom att besöka din anläggning. Det nya kortet utfärdas mot en avgift på 100 kronor.

För att spärra ditt gamla kort kan du kontakta vår kundsupport. Vi hjälper dig att blockera ditt gamla kort så att ingen annan kan använda det.

Om du har laddat ner vår app kan du också besöka din anläggning genom att använda QR-koden som finns tillgänglig i appen. Detta gör det ännu enklare för dig att få tillgång till din anläggning utan att behöva oroa dig för att ha ditt fysiska medlemskort med dig.

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du besöker din anläggning. Om du har några frågor eller behöver hjälp med något är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport. Vi finns här för att hjälpa dig.