Tilpass ditt medlemskap hos oss i Actic

Endret Tue, 23 Jan 2024 ved 01:01 PM

-Det beste treningsmedlemskapet er det som brukes, og du skal heller ikke måtte betale for mer enn det du bruker i vårt tilbud! Hos Actic kan du skreddersy ditt medlemskap selv og kun betale for det du ønsker tilgang til.

Vårt medlemskap lar deg velge:

• 1 eller flere treningssentre (lokalt, regionalt eller MAX-kort).
  • Kun studio eller også med gruppetrening.
  • Med eller uten bindingstid (kan justeres når du har uten binding og ønsker å bytte til medlemskap med bindingstid)
  • Juster medlemskapet når du vil – det gjør du enkelt i vår Actic-app, på Mine Sider, eller snakk med personalet på ditt nærmeste treningssenter.
  • 14 dagers angrerett uavhengig av hvor du kjøpte medlemskapet

Spørsmål: Hvis jeg oppgraderer medlemskapet mitt gjennom appen, når trer endringen i kraft?

A: Oppgraderinger er umiddelbare. Dette gir deg økt tilgang og økt fakturering fra oppgraderingen som gjennomføres.

Spørsmål: Hvis jeg nedgraderer medlemskapet mitt, når trer endringen i kraft?

A: Nedgraderinger trer i kraft i begynnelsen av påfølgende måned.

Spørsmål: Kan jeg bytte fra et medlemskap med 12 måneders bindingstid til et medlemskap uten bindingstid?

A: Nei, du kan ikke endre avtalens bindingstid dersom du har kjøpt et bundet medlemskap, avtalen gjelder da for hele bindingstiden.

Spørsmål: Hvordan oppgraderer/nedgraderer jeg medlemskapet mitt?

A: Du kan enklest administrere det selv på Mine sider eller i Actic-appen. Eller du snakker med personalet på treningssenteret ditt.