Vad är Actic Activate

Ändrad den Mon, 18 Mar 2024 vid 03:28 PM

Vad är Actic Activate?

Vi vill uppmuntra våra medlemmar att bibehålla sina träningsrutiner och med Activate som är Actics nylanserade lojalitetsprogram ämnar vi skapa incitament och inspiration för dig som medlem att bli motiverad till träning. Det är helt gratis för dig som medlem och även helt frivilligt att vara med. I Activate kan du anta träningsutmaningar, sätta mål för bibehållen träning och belönas med medaljer för dina goda prestationer.

Vad är ”Utmaningar”, ”Prestationer”, ”Streaks”, ”Medaljer” och ”Belöningar”?

Det är:

• Utmaningar är uppdrag som vi på Actic skapar, dessa innehåller olika moment du som medlem ska utföra för att få din medalj. Antal tillgängliga utmaningar varierar över tid och lanseras vid olika tidpunkter, håll utkik i appen för att vara uppdaterad på de senaste utmaningarna.
  • Prestationer är kopplade till dina träningsrutiner och ditt beteende, ju fler moment kopplat till prestationen du gör, desto snabbare blir du tilldelad medaljen.
  • Streaks är en funktion som hjälper till att påminna dig om, och hålla dig motiverad till dina goda vanor. Som medlem är du automatiskt inbjuden till en streak med målet om att checka in 1 gång i veckan. Du kan endast få 1 incheckning per 4:e timme. Du kan själv välja ditt mål under fliken streaks.
  • Medaljer är det du får när du klarat en utmaning eller uppnått en prestation! Du kan se samtliga dina medaljer under ”mina medaljer och belöningar”.
  • Belöningar ges ut vid vissa specifika utmaningar i tillägg till medaljen. Håll utkik i appen för att se vilka utmaningar som ger en extra belöning.

Är jag automatiskt med eller behöver jag ansluta till Activate?

Du är inte automatiskt med i någon utmaning men däremot kommer den data som loggas i appen att ge utfall på prestationer och streaks. För att gå med i en utmaning klickar du dig in på fliken Activate och väljer den aktuella utmaning du vill vara med i.

Jag har checkat in men det syns inte i statistiken eller i utmaningen i Activate

Av olika anledningar kan ibland din incheckning inte registreras korrekt. Det bästa sättet att säkerställa att dina incheckningar registreras är att du dubbelkollar i appen att den gröna “incheckad”-boxen syns vid din ikon. Om den är tänd har incheckningen gått in ordentligt.