Verv en venn

Endret Tue, 23 Jan 2024 ved 12:49 PM

Har du nettopp blitt medlem eller har du vært medlem lenge? Hvorfor ikke invitere vennene dine og tren sammen.

Når du logger inn på Mine sider finner du lenken under. Send lenken til så mange venner du vil, og hvis de blir medlemmer via lenken, vil du bli belønnet med en gratis måned på ditt medlemskap og 5000p i MyActic.

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud. Gyldig når vennen din registrerer seg for et 12-måneders AvtaleGiromedlemskap.