Hur ser min första månadsbetalning ut?

Ändrad den Mon, 22 Jan 2024 vid 01:33 PM

• Första betalningen räknas från datumet du blev medlem samt en kalendermånad framåt.
  • Har du blivit medlem efter den 15:e i månaden, sker första betalningen den 28:e månaden efter.

Ex 1: Du blir medlem 5 jan. Du betalar för 5 jan - 28e feb den 28e februari.

Ex 2: Du blir medlem 20 januari, Du betalar för 20 jan- 31 mars den 28e mars.

Du kan enkelt se ditt betalningsunderlag genom att logga in på Mina sidor