Vad innebär det att jag står på väntelistan?

Ändrad den Mon, 22 Jan 2024 vid 01:03 PM

Om ett pass är fullbokat så kan du ställa dig på väntelistan. Om någon bokar av så flyttas du automatiskt upp så därför är det viktigt att boka av i tid även om du bara står på väntelistan.
Flyttas du upp till en fast plats så får du ett mail om detta.

Om du inte får något från oss ber vi dig kontrollera så vi har din korrekta e-postadress.

Om du fortfarande står på väntelistan när du kommer till anläggningen så checka in (via läsaren i receptionen eller via bokningscentralen, om sådan finns) och stanna kvar i receptionsområdet för 10 minuter innan passet börjar så släpps väntelistan, de som bokat och har en plats men inte hämtat ut sin biljett blir av med platsen och platsen släpps till väntelistan istället.