Frågor om frysning?

Ändrad den Mon, 22 Jan 2024 vid 01:19 PM

Som medlem kan du ansöka om att frysa ditt medlemskap för orsakerna:

• Skada/sjukdom
  • Graviditet
  • Arbete/studier på annan ort/utomlands
  • Militärtjänstgöring på annan ort/utomlands

Ansökan om frysning görs på Mina sidor tillsammans med ett intyg som styrker skälet till frysningen.
Frysning kan ske med minst 1 månad till längst 12 månader åt gång.

En frysning kostar 225 kr för varje påbörjad frysningsperiod.

Om din frysning godkänns efter den 22e under månaden kommer din dragning att genomföras, men dagar som är pausat läggas tillgodo.

Under frysningsperioden kan medlemmen inte ta del av Actics utbud. Medlemsavtalet förlängs med den tid som Actic godkänner frysning för och ingen månadsavgift debiteras under frysningsperioden. Frysning kan inte göras retroaktivt. Endast framåt i tiden.